Saturday, November 28, 2015

Kerja Sambilan Dari Rumah

Kerja sambilan dari rumah yang sesuai untuk anda ceburi sekarang dan sampai bila-bila pun adalah biz Tone Excel. Hasilnya berbaloi selagi Tone Excel wujud. Dengan kata lain, selagi talian komunikasi wujud, selagi itulah orang ramai memerlukannya dan juga menggunakannya bukan sahaja untuk membuat dan menerima panggilan tetapi juga untuk penggunaan data internet, dan mengapa tidak anda mengambil peluang membuat duit daripadanya.

Mengapa Pilih Kerja Sambilan Dari Rumah Dengan Tone Excel?

Sebab mudahnya adalah pertambahan handphone dan kredit, semua orang menggunakan handphone sekarang ni kadang-kadang 2 atau 3 handphone dengan line yang berbeza-beza malahan budak-budak sekolah pun dah ada handphone canggih-canggih, lebih canggih dari yang emak ayah diaorang punya. Jika ramai yang mempunyai lebih dari 1 handphone, jadi APA SALAHNYA handphone kedua atau ketiga dijadikan alat buat duit. Secara santai, secara sambilan setiap bulan duit masuk ke dalam akaun bank. Jika Rm30 sebulan mungkin anda tak hairan, tapi apa kata Rm3,000 sebulan setiap bulan, gaji anda dah dibank in sedang anda bermain-main dengan anak atau bersama keluarga.

Sebenarnya ramai yang dah berjaya menjana pendapatan sampingan dengan Tone Excel, Jadi, jika orang lain boleh melakukannya mengapa tidak anda? Cuma tukar rangkaian sediada ataupun dapatkan 1 line yang baru khas untuk anda menjana pendapatan sampingan.

Jadi, konsep asasnya mencari duit dengan Tone Excel adalah melalui penajaan dan komisyen top up. Oleh itu, untuk mendapat banyak duit secara bulanan dengan Tone Excel kerja utama anda adalah menaja @ mencari downline dan menggalakkan mereka menggunakan line Tone Excel mereka secara berkala. Semakin ramai tajaan @ downline yang menggunakan line tersebut, status anda akan semakin stabil, berjaya ataupun lumayan.

AKAN TETAPI

Namun, harus diingat PENAJAAN Lah yang paling sukar, malah ramai yang dah memulakan perniagaan sebegini GAGAL, terkontang-kanting kerana susahnya menyakinkan prospek masing-masing dan akhirnya tersadai.

Kerja Sambilan Dari Rumah

JADI? Jadi, anda MESTI buat begini..

Apa kata jika penajaan yang anda perlu buat dibantu secara automatik, melalui limpahan ataupun spillover daripada upline anda? Mahukah anda jika proses penajaan yang anda buat dibantu oleh sistem AUTODOWNLINE?

Caranya anda daftarkan diri secara PERCUMA di sistem autodownline kemudian promote link tersebut, sebelum anda join Tone Excel. Jadi, sistem ini membantu ahli-ahli Tone Excel baru yang mendaftar melalui link Autodownline mendapat spillover @ limpahan downline daripada upline masing-masing. Simplekan? Anda dan upline anda sama-sama bekerja memenuhi kuota downline.

Konsep Autodownline pula adalah 10 x 3. Maksudnya setiap ahli hanya mempunyai 10 downline di level 1, downline ke-11 yang seterusnya tersusun di level 2 dan begitulah seterusnya. Level 2 maksudnya disusun atau tersusun seramai 100 downline dan level 3 pula seramai 1000 downline. Dengan kaedah ini ramai ahli mempunyai downline spillover dari upline. Cantikkan?

Jika anda nampak susunannya, walaupun anda tak aktif menaja, anda masih mendapat spillover downline daripada upline anda tetapi jika anda aktif, perjalanan anda ke arah FINANCIAL FREEDOM akan bertambah cepat.

Jadi, jom cepat-cepat daftar di sistem autodownline Tone Excel ni sebelum anda ketinggalan. Cara yang tepat menyelesaikan masalah kewangan dan sebagai kaedah kerja sambilan dari rumah yang terbaik untuk jangka masa panjang. Jumpa anda di sana!

Sistem ini direka secara PERCUMA SAHAJA dan khusus buat mereka yang tidak pernah mendaftar program Tone Excel, ataupun sim kad yang anda daftarkan dulu telah expired. Dengan kata lain, bila menggunakan cara begini proses pendaftaran ahli-ahli baru nanti lebih mudah dan berkesan.

Oleh itu, jangan lupa terangkan kemudahan sistem ini kepada rakan-rakan anda yang berminat dengan biz Tone Excel ni..