Thursday, March 17, 2016

Cara Jadi Agen Top Up Tunetalk Excel


Agen top up Tunetalk excel
Jika anda suka menjadi agen top up, Tunetalk Tone Excel akan memudahkan kerja anda. Ini kerana sebagai agen top up Tunetalk Tone Excel, anda tidak perlu membuka kedai ataupun booth, cukup sekadar anda daftar ahli bisnes mudah Tone Excel ini, anda dah pun secara automatik menjadi agen top up Tunetalk Excel.

Dalam bisnes ini, pelanggan-pelanggan anda adalah downline anda sendiri. Mereka tidak melakukan top up melalui anda, namun anda yang dapat komisyen top up mereka. Menarik bukan?

Caranya anda mesti menjadi ahli Tone Excel dahulu, dengan sekali bayaran RM100 untuk keahlian seumur hidup, dapatkan simkad anda, aktifkan, gunakan, kemudian perkenalkan biz ini kepada keluarga dan kawan-kawan anda. Jadi mereka pun nanti akan menjadi ahli dan juga menjadi agen top up kepada downline mereka pula. Jadi inilah keistimewaan yang anda tawarkan kepada mereka, anda pun mendapat keistimewaan yang sama juga.
Setiap kali mereka top up, anda akan mendapat komisyen top up tersebut sampai bila-bila selagi mereka menggunakan simkad Tune Talk mereka. Ianya bisnes yang paling mudah boleh anda lakukan sebagai kerja sampingan.

Downline anda di level pertama, anda ditawarkan 6% komisyen, di level kedua sebanyak 3% komisyen manakala di level ke tiga anda akan dibayar sebanyak 11% komisyen. Komisyen ini berubah mengikut jumlah top up bulanan anda dan downline anda.

Sebagai contoh, jika anda dan downline anda katakan seramai 10 orang di level pertama top up sebanyak RM100 sebulan, anda dah pun menjana sebanyak 10x100x6%=RM60. Ini adalah anggaran contoh mudah sahaja, malahan ada ahli-ahli Tone Excel yang dah menjana 4 angka, 5 angka malahan 6 angka pendapatan sebulan.

Sebenarnya terdapat banyak faedah lain lagi yang ditawarkan seperti bonus memperkenalkan downline baru sebanyak RM20 setiap seorang, cash back 3% setiap top up yang anda buat setiap bulan, PA insuran sebanyak RM100,000 percuma bulan pertama untuk faedah kematian dan cacat kekal akibat kemalangan, cabutan bertuah, insentif melancong, umrah dan berbagai-bagai lagi.

Untuk memudahkan program ini, kini anda dibekalkan dengan sistem Autodownline yang membantu anda mendapatkan downline dengan projek 8knya. Dapatkan maklumat lanjut di sini.

Jadi, bisnes agen top up Tunetalk Excel ini amat lumayan jika anda mahu bersungguh-sungguh mengusahakannya. Bertindak segera, sebelum anda ketinggalan dibelakang.